Reacties van deelnemers

Grote dank voor de geweldige tijd die de kinderen hebben gehad tijdens de karatelessen!

Jaco, vader van Siri (5 jaar)


Ik heb ruim een jaar lang met erg veel plezier je lessen gevolgd. Het is leuk te zien dat uiteindelijk ook de kata (die ik erg moeilijk vond) door mij uitgevoerd kon worden. Je lessen waren niet alleen erg leuk vanwege de sfeer, ook lichamelijk en geestelijk waren ze een verrijking. Lichamelijk bleef ik fit en was het een manier om m'n lijf soepel te houden en zowel lichamelijk als geestelijk heb ik energie geput uit je lessen. Na afloop van de lessen in de kleedkamer keken we als groep alweer uit naar de komende lessen van de week erop. Ontzettend jammer dat de lessen geen vervolg konden krijgen. In ieder geval, en ik weet zeker ook namens de hele groep, heel erg veel dank voor de leuke tijd. Ik sluit dan ook maar in stijl af met het adagium:

Arigato Sensei!

Tinus (48 jaar)


Sinds een klein jaar heb ik les van Ilia. Samen met een klein groepje leren wij op een ongedwongen manier de kneepjes van karate. Ik had nooit gedacht dat de lessen zo leuk zouden zijn. Het leukste is om te sparren met de collega's en dat gebeurt dan regelmatig. Ilia, bedankt dat je ons daar elke keer de gelegenheid voor geeft. Zodra ik na zo'n middag thuis kom, laat ik enthousiast mijn man en kinderen wat van mijn geleerde technieken en vorderingen zien. Ilia legt zoveel passie in karate en is altijd wel bezig om les te geven in Nederland, maar reist ook voor haar sport af naar bijv. Duitsland. Ze gaat ook naar workshops voor de laatste technieken.

Ilia, langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor alle lessen die jij tot een feestje maakt.

Sandra, 48 jaar


Fijne workshop, en leuk om eens een keer les te krijgen van een vrouwelijke instructeur!

Nicole (22 jaar)


Ruim twintig jaar geleden heb ik vrij intensief aan judo gedaan en de zwarte band gehaald. Helaas moest ik daar wegens een blessure mee stoppen. Begin 2011 heb ik op proef meegedaan aan een karateles van Ilia bij het ministerie van VROM. Door de leuke en professionele wijze van lesgeven train ik inmiddels enige malen per week (ook in een andere dojo) met het doel ook in karate nog eens een zwarte band te halen.

Jan (53)


De lessen bij Ilia heb ik steeds heel fijn gevonden: een actief rustpunt dat de dag bijzonder maakt. De lessen vragen een mix van kracht, behendigheid, balans en concentratie. Het lesuur was altijd zo om.

Erin (52 jaar)