Zelfverdediging op maat

Voor iedereen die zich weleens onveilig voelt en beter voor zichzelf wil leren opkomen is er de mogelijkheid een reeks zelfverdedigingslessen op maat te volgen. De cursus kan helemaal aan de wensen en behoeften van uw doelgroep worden aangepast. Daarvoor vindt een intakegesprek met u plaats.

Ik kom daarvoor graag naar uw bedrijf, school of instelling.
Bijvoorbeeld:

  • middelbare scholieren (meisjes en jongens volgen deels een apart traject);
  • een groep ouderen in buurthuis of tehuis;
  • een team in een zorginstelling.

Ook mensen met fysieke beperkingen en handicaps kunnen deelnemen.


Workshops op locatie

Wilt u voor uw organisatie, school of bedrijf een workshop karate organiseren? Wilt u iets bijzonders voor de sportdag of een dagje uit? Zonnevrouw stelt graag een programma op maat voor u samen.

Daarnaast zijn workshops met verschillende thema's (zelfverdediging, kennismaken met karate, assertiviteit op de werkplek op aanvraag mogelijk. Let op, hiervoor is individuele aanmelding dus niet mogelijk. Deze workshops en trainingen worden op aanvraag en op maat gemaakt voor uw bedrijf, vereniging, conferentie, zomerkamp, etc (minimaal 8 en maximaal 20 personen).

Zonnevrouw krijgt altijd enthousiaste en tevreden reacties van haar klanten. Hier enkele reacties van deelnemers.

Alle workshops en trainingen staan (tenzij we iets anders afspreken) open voor vrouwen, mannen, transgenders, jongeren, ouderen, mensen met en zonder blessures of fysieke beperkingen.

Neem voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte contact op met Ilia Neudecker via e-mail of telefoon.